Fotod: 101 ringi ja 21 210 trepiastet - 35 inimest rassisid vabariigi aastapäeval Playtechi kontorimaratonil

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval kell üheksa hommikul anti start teisele Playtechi kontorimaratonile. 35 vapral jooksjal – neist kaks Lätist ja üks Iisraelist – tuli päeva lõpuks läbida 101 ringi, mille jooksul võeti 505 korrust tõusu ja sama palju laskumisi. Läbitud trepiastmeid kogunes distantsil 21 210, mis teeb kokku 1980 tõusumeetrit. Nii palju tõusu ja trepiastmeid hõlmavat sisemaratoni ei korraldata teadaolevalt mitte kusagil mujal.

Pidev treppidel jooks on väga ainulaadne katsumus, seega oli paljudele startijatele tähtis lihtsalt finišisse jõuda. Tõsi, erinevalt eelmisest aastast oli sedapuhku võimalik ette võtta ka pool rehkendust ehk piirduda võis ka 51 ringi ja poolmaratoniga.

Enne starti andis kontorimaratoni korraldaja Valdo Kanemägi Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi esindajatele üle maratoni osalustasudega kogutud 1050 eurot. Summaga toetakse kõnniroboti soetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles